Kryssningar till Patagonien

Patagonien är ett område som upptar en stor del av både Chile och Argentina. Här finner du stora nationalparker med rikt djurliv, storslagna glaciärområdena tillsammans med mäktiga vulkaner, vackra bergsformationer och häpnadsväckande sjöar. Att åka på en expeditionskryssning är ett bekvämt sätt att uppleva det sydligaste området i världen. Segla genom avlägsna kanaler, upplev fjordar, snötäckta berg och se stora kolonier med magellanpingvin. Du har chans att komma nära djurlivet utan att störa, tack vare dom professionella naturguiderna. Kontakta oss så tar vi fram den kryssningsrutt som passar dig bäst i Patagonien!

 

Kryssningsrutter:

Var passar det bäst för dig att börja din kryssning i Patagonien? Vi erbjuder avgångar från chilenska Puerto Montt, Puerto Natales och Punta Arenas samt argentinska Ushuaia. Välj mellan fyra eller fem dagars rutter med spännande utflyktsprogram. Runda världens sydligaste punkt och åk igenom Beaglekanalen. Du har chans att se sjölejon, magellanpingviner, späckhuggare och vackra sjöfåglar.

 

Kryssningsalternativ:

Patagonienkryssningarna motsvarar cirka fyrastjärning standard, förutom exklusiva Silverseas som du kan läsa mer om här. Du kan åka med fartyg som tar från 90 och upp till 210 passagerare efter dina preferenser. De kryssningarna vi jobbar mest med i Patagonien är Stella Australis, Ventus Australis, Skorpios II och Skorpios III. Utflykter, helpension och föreläsningar ingår.

 

Prisexempel:

Tierra del Fuegos fjordar 5 dagar/4 nätter med Stella Australis

På den här rutten åker du från Punta Arenas och sedan vidare till Ainsworth Bay, Tuckers Islets, Pia Glacier, Glacier Alley, Cape Horn, Wulaia Bay. Ni avrundar i världens sydligaste stad Ushuaia.

Frånpris: Standardhytt med havsutsikt 16 200:-/person med del i dubbelhytt.

 

För mer information använd kontaktformuläret genom att klicka på kontaktknappen nedan, eller kontakta Sydmaerikaexpertens Björn Larsson som är expert på kryssningar direkt på 035-178875 eller maila bjorn@sydamerikaexperten.com

KONTAKTA OSS