Patagonien de luxe

RESAN I ETT NÖTSKAL

 

En resa för dig som vill resa med stil och uppleva det absolut bästa i Patagonien.

 

Torres del Paine

Unna dig det bästa och njut av tillvaron i det mest spektakulära landskap Patagonien kan erbjuda. Bo några dagar på ett högklassigt hotell mitt i nationalparken Torres del Paine.  På dagarna väljer du bland utflykter som vandring, fyrhjulsdriven bilutflykt, ridning och att paddla kajak i underbar miljö med höga toppar och turkost glaciärvatten.  Eller varför inte spana efter pumor? På kvällen äter du den godaste mat Patagonien erbjuder.

 

 

Resfakta – 10 dagar Patagonien de luxe

Vi inleder med tre nätter i Santiago på tex Magnolia eller LerReve och gör utflykter till några av de bästa vingårdarna på dagtid.

Vi fortsätter med flyg till Puerto Natales i södra Chile och spenderar fyra nätter i nationalparken Torres del Paine  med boende på exklusiva Explora Patagonia eller Awasi Patagonia.

Därefter flyger vi från närliggande Calafate till Buenos Aires och avslutar resan med tre nätter på charmigt boutique hotel t.ex. Coppolas berömda Jardin Escondido eller Legado Mitico.

 

Alternativ

Bo på en av kullarna i vackra hamnstaden Valparaiso istället för i Santiago.

Stanna några nätter i Calafate och se Perito Moreno och Upsala glaciärerna med Ice trekking samt bo på Estancia Nibepo Aike som fortfarande har den traditionella fårproduktionen.

Eller varför inte avsluta Buenos Aires vistelsen med boende på den exklusiva estancian La Bamba de Areco? För de som gillar hästpolo rekommenderas estancian Puesto Viejo.

Är du golfintresserad –  ägna  en dag åt golf på någon av golfbanorna Olivos, Buenos Aires eller Pilar.

 

Övrigt

Resan kan förlängas och skräddarsys helt enligt önskemål. Kontakta Sydamerikaexperten så skräddarsyr vi just det som du vill ha.