Kryssningar

Vi säljer kryssningar över hela Latinamerika. Möt världens mest spännande kontinent till havs och bered dig på en oförglömlig resa! Vad sägs om att kryssa igenom Panamakanalen eller kanske runda Kap horn? Vi måste erkänna att vi har en förkärlek till expeditionskryssningar och det speciellt på Galapagosöarna och i Patagonien. Vi bokar givetvis era hotellnätter, flyg och utflykter både före och efter din kryssning.

Nöjeskryssningar

Flodkryssningar

Vi samarbetar med Celebrity Cruises och kan erbjuda ett många olika kryssningsalternativ. Kryssningarna går naturligtvis att kombinera med andra resor och landarrangemang i Syd- och Centralamerika. Våra kryssningsexperter hjälper gärna till med råd och tips.

Flodkryssningar i Sydamerika är en unik upplevelse. Land är aldrig långt borta, vilket ger en känsla av närvaro som man kan sakna på andra kryssningar. Luta dig tillbaka i en däcksstol och njut av alla dofter och ljud som sveper in över däck.

Expeditionskryssningar

En expeditionskryssning är ett fantastiskt äventyr med storslagna naturupplevelser. Vi har ett fleratal olika alternativ att välja mellan.

Till Antarktis samarbetar vi med Hurtigruten, där du kan välja mellan ett antal olika expeditioner med MS Midnatsol eller den lite mindre MS Fram. MS Midnatsol seglar från Puntas Arenas, så med den kan du se Chiles djupa fjordar och Patagoniens spektakulära natur, besöka Kap Horn och sedan se alla höjdpunkterna på Antarktis. Med MS Fram reser du verkligen på expeditioner. Båten är så liten att den kan ta dig till mycket svårtillgängliga platser. Detta är bästa sättet att verkligen utforska Antarktis. Kontakta oss för att höra mer om denna eller andra expeditionskryssningar.

LÄS MER