Kryssningar i Sydamerika och Antarktis

Vi säljer kryssningar över hela Latinamerika. Möt världens mest spännande kontinent till havs och bered dig på en oförglömlig resa! Vad sägs om att kryssa igenom Panamakanalen eller kanske runda Kap horn? Vi måste erkänna att vi har en förkärlek till expeditionskryssningar och det speciellt på Galapagosöarna och i Patagonien. Vi bokar givetvis era hotellnätter, flyg och utflykter både före och efter din kryssning.

Silversea

Flodkryssningar

Silversea är ett av de ledande rederierna inom lyxsegmentet och våra kunder prisar dem för den unika upplevelse de erbjuder sina kunder. Fartygen är elegant inredda och tar bara hälften så många passagerare som fartyg av samma storlek från andra rederier.

Flodkryssningar i Sydamerika är en unik upplevelse. Land är aldrig långt borta, vilket ger en känsla av närvaro som man kan sakna på andra kryssningar. Luta dig tillbaka i en däcksstol och njut av alla dofter och ljud som sveper in över däck.

Expeditionskryssningar

En expeditionskryssning är ett fantastiskt äventyr med storslagna naturupplevelser. Genom att följa länkarna nedan så kan du läsa mer om kryssningar till Antarktis, Galapagos och Patagonien. Du kan välja mellan många olika alternativ i olika prisklasser och vi delar gärna med oss av vår kunskap och erfarenhet, så att du kan hitta den kryssning som passar just dig.