Golfresa till Sydamerika

Många möjligheter för golf

 

Res till Sydamerika för att enbart spela golf eller kombinera Sydamerikaresan med att spela golf på fantastiskt fina banor.

För golfintresserade så finns många exklusiva och vackert belägna golfbanor på kontinenten. Enbart Buenos Aires har 80 stycken golfbanor. Sydamerikaexperten kan erbjuda golfresor till i princip alla sydamerikanska länder.

 

Kombinera tre länder och sex golfbanor

Vi inleder i Buenos Aires med spel på två av de tre banorna Olivos, Golf, Buenos Aires och Pilar.

Därefter åker du katamaran över världens bredaste flod till Colonia del Sacramento i Uruguay och vidare transport till Carmelo som ha en erkänt fin golfbana där du bor på hotellet på området.

Efter det flyger du till Iguassufallen antingen via Buenos Aires eller via Montevideo. Där bor du antingen på lyxiga Belmond Hotel das Cataratas vid vattenfallet eller på golfhotellet Wish Resort Golf convention.

Resan avslutas i Rio de Janeiro med golf på Gavea och Itanhanga Golf club där du spelar på Championship banan. Vill du hellre spela på den olympiska banan så går det, men Itanhanga och Gavea anses vara bättre.  I Buenos Aires och Rio finns många hotell att välja på t.ex. boutiquehotellet Hotel Legado Mitico och i Rio Copacabana Palace.

 

Länkar:

http://www.estanciasgolf.com/

http://www.olivosgolf.com.ar/site/

http://www.bagolf.com.ar/

http://www.carmelogolf.com.uy/

https://www.iguassufallsgolfclub.com.br/

http://itanhanga.com.br

http://www.gaveagolfclub.com.br/portal/

 

För ytterligare information kontakta Björn Sydamerikaexperten på telefon 035-178875 eller maila till bjorn@sydamerikaexperten.com