Costa Rica de luxe

RESAN I ETT NÖTSKAL

 

En resa för dig som vill resa med stil och uppleva det absolut bästa i Costa Rica.

Njut av tillvaron på omväxlande och vackra platser och bo på de absolut bästa hotellen. Hotell som inte bara erbjuder den bästa komforten utan även fantastiska naturupplevelser.

 

Bo några dagar på en högklassig ekologisk lodge vid Pacuarefloden.  Pacuare Lodge erbjuder fantastiska naturupplevelser i en spännande miljö. För de som vill så går det att åka white-water rafting till och från lodgen.

 

Fortsätt till Stilla Havskusten och bo 3-4 dagar på Arenas del Mar - det bästa hotellet i vackra Manuel Antonios regnskogsliknande miljö. Besök den vackra nationalparken, fina stränder och djuphavsfiske lockar.

 

Drake Bay och Corcovado nationalpark allra längst ned på Costa Ricas Stillahavskust erbjuder de bästa naturupplevelserna  i Costa Rica.  Djungelpromenad, nattutflykter i djungeln, snorkling när den är som allra bäst på Caño Island samt dykning i kombination med mycket bra boende omgiven av regnskog.

 

Resfakta – 12 dagar Costa Rica de luxe

Första natten blir oftast i San Jose på grund av flygtiderna.

Därefter tre nätter på Pacuare Lodge med whitewater rafting i ena riktningen.  Sedan fortsätter vi till Manuel Antonio där vi bor fyra nätter på Arenas del Mar innan vi fortsätter med privat transport till Drake Bay för fyra nätter med innehållsrika utflykter där vi bor på antingen Casa Corcovado eller Paloma Lodge. Därefter flyg tillbaka till San Jose och vidare flyg hem på kvällen samma dag.

 

Alternativ

Lägg gärna ett besök i Arenal och tre nätter på Nayara Resort & Spa.

Costa Rica resan kan kombineras med tre fyra nätter i Panama City med besök hos Emberaindianerna och kryssning genom två slussar på Panamakanalen. Om Ni väljer Panama så kan första natten i San Jose bytas ut mot Silencio Lodge eller Xandari Resort & Spa

 

Övrigt

Resan kan förlängas och skräddarsys helt enligt önskemål. Kontakta Sydamerikaexperten så skräddarsyr vi just det som du vill ha.

 

Nyttiga länkar:

Två nätter på Pacuare Lodge  http://www.pacuarelodge.com/

Tre - fyra nätter i Manuel Antonio: https://www.arenasdelmar.com/

Tre - fyra nätter i Drake Bay http://www.lapalomalodge.com/

El Silencio Lodge & Spa:  http://www.elsilenciolodge.com

Casa Corcovado Jungle Lodge:  https://casacorcovado.com/

Xandari Resort & Spa:  https://www.xandari.com/costarica-xandari-overview.html

Nayara Resort Spa & Gardens:  http://www.arenalnayara.com

Santa Teresa:  https://www.latitude10resort.com/