En vicugna vandrar nära Aguas Termales de Polques i dom bolivianska bergen

Aktuellt

I år firar vi 25-årsjubileum!

År 1993 grundades Brasilienexperten AB av Björn Larsson. Han sålde resor till Brasilien och allteftersom också till andra delar av Sydamerika. Det ledde till att Brasilienexperten blev Sveriges ledande arrangör av resor till Sydamerika och vårt varumärke ändrades till Sydamerikaexperten.

Under jubileumsåret kommer vi har olika happenings och erbjudanden som vi kommer berätta mer om här på hemsidan och i vårt nyhetsbrev.

Klassisk katalog från Sydamerikaexperten

Rundresorna för 2018/2019 är lanserade.

 Galapagosöarna är tillbaka i ny tappning

 

Vi kombinerar en resa till ett av jordens paradis, med några dagar på fastlandet i Ecuador. Först upplever vi det vackra Anderna med traditionella indianer, myllrande marknader och snöklädda vulkaner. Därefter flyger vi ut till Galapagos där vi besöker fem öar och bor på fyra olika öar.

För dig som föredrar att kryssa runt Galapagos skräddarsyr vi gärna en resa.

 

•   Läs mer om Galapagosresan

Costa Rica och Panama - extra avgångar

 

Gruppresorna med svensk färdledning till Costa Rica och Panama blev snabbt uppbokade 2017 och våren 2018. Därför erbjuder vi två extra avgångar! På den här populära rundresan besöker vi Panama City och kanalen, den karibiska kusten, regnskogsliknande Tortuguero, höglandet med vulkaner och avslutar med Stilla Havskusten i Costa Rica.

 

•   Läs mer om resan till Costa Rica och Panama

Nykomlingen Guatemala och Honduras i Evert Taubes fotspår - även februari 2019

 

Nu har vi lagt till ännu en avgång för vår populära nykomling. Vi upplever den intressanta mayakulturen i Antigua och dess marknader, Chichicastenango och Panajachel med vacker natur, sjöar och vulkaner och resans höjdpunkt det historiska mayatemplet Tikal mitt inne i djungeln. Vi besöker även den karibiska kusten i Livingstone och grannlandet Honduras. Vi har begränsat antalet deltagare till tolv stycken.

•   Läs mer om resan i Evert Taubes fotspår

Marine iguana, Galapagosöarna
Paradisstrand i Costa Rica
Castillo de San Felipe, det spanska koloniala fortet vid inloppet till Lake Izabal, Guatemala
En vicugna vandrar nära Aguas Termales de Polques i dom bolivianska bergen
En vicugna vandrar nära Aguas Termales de Polques i dom bolivianska bergen
En vicugna vandrar nära Aguas Termales de Polques i dom bolivianska bergen