Sydamerikaexperten

sydamerika00416 res

Kryssningar är mycket populärt och är ett smidigt sätt att se och uppleva mycket på. Oftast kör båten till ett nytt ställe under lunchen eller natten och man kan då täcka in en stor yta på relativt kort tid. Sydamerikaexperten arbetar med många olika rederier och erbjuder en mängd olika kryssningar i Syd- och Centralamerika samt också i Karibien. 
Det finns många kombinationsmöjligheter. Kryssningen kan vara en del i en skräddarsydd resa eller vara målet med resan och ta upp den mesta tiden. Vi erbjuder flera typer av kryssningar i alla dess prisklasser och med olika inriktningar.

Antarktisexpeditioner.
Galapagoskryssningar på 4,5 eller 8 dagar.
Amazonaskryssningar i Ecuador, Peru och Brasilien.
8-dagars Brasilienkryssningar med besök i Salvador och nordvästra Brasilien.
4-dagars kryssningar i Brasilien med besök i Rio.
Naturkryssningar bland glaciärer och isberg i Chile och Argentina.
Kryssningar mellan Brasilien och Argentina och vissa även via Uruguay.
14-dagars kryssningar som rundar Kap Horn. Start i Buenos Aires eller Valparaiso (Chile) och besök i Uruguay, Falklandsöarna, Valdeshalvön, Ushuaia, chilenska fjordar.
Kryssningar genom Panamakanalen med stopp i Chile, Peru, Ecaudor samt Mexico och avslutas i Kalifornien.
Kryssningar i Karibien med sol och bad. Många olika kombinationer och resrutter.

Några av våra samarbetspartner då det gäller kryssningar är: Silversea, Star Clippers, MSC Cruises, RCCL, Celebrity, Cruceros Australis, Quark Expeditions, Oceanwide Expeditions, Navimag Ferry.

Kontakta Sydamerikaexperten för mer information om kryssningar: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.