This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

231912347_6e8de70234_o.jpg

Peru

Skräddarsydd resa till Machu Picchu och Peru
Resa till Machu Picchu, Cusco och Peru fr 19.800 kr lågäsong med KLM. En natt i Lima på Hotel Jose Antonio, fyra nätter på Casa Andina i Cusco och däremellan en natt på Hatuchay Towers i Aqua Calientes. Tågresa, inträde till Machu Picchu och guidad rundtur med engelsktalande guide ingår.
Frukost ingår på hotellen samt flyg t.o.r Lima - Cusco med Lan Peru. Eftersom det är en skräddarsydd resa väljer du själv resdatum, antalet resdagar samt kombinationer. Kontakta Sydamerikaexperten för mer information, resdatum och offert.

Vandra på Inkaleden 4dagar/3nätter pris från Cusco 6390 kr. Kontakta Sydamerikaexperten för mer information: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Vi hjälper gärna till med att skräddarsy just den resa du drömmer om. Vi gör rundresor i bara Peru eller i kombination med något annat land i regionen. Bolivia är det land som man främst brukar kombinera med Peru, men det går också bra att kombinera med Ecuador.
Vi hjälper också till med specialresor med inriktning på till exempel vandring, djungelturer och fågelskådning.
Förutom att skräddarsy individuella rundresor i Peru, så har vi också en rundresa med svensktalande guide som går till Peru med bland annat Machu Picchu.

Kombinera med Bolivia
Den vanligaste kombinationen är den med Bolivia. Det går lätt att sig över gränsen mellan länderna. Detta görs smidigast vid Titicacasjön. Det går att ta sig över sjön, men också att ta sig landvägen. Det går självklart också att flyga mellan Lima och La Paz.

Kombinera med Ecuador
Det är populärt att kombinera Peru med Ecuador. Många inleder resan med en rundtur i Peru för att sedan avsluta med en kryssning till Galapagos.

RocketTheme Joomla Templates