This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

055_MALEGREATFRIGATEBIRD.jpg

Galapagos & Ecuador

Skräddarsydd resa till Ecuador och Galapagosöarna
Resa till Galapagosöarna och Quito i Ecuador fr 25.800 kr lågäsong med KLM. Två nätter centralt i Quito på Hotel Dann Carlton och fyra nätter med innehållsrikt utflyktspaket på Galapagosöarna med boende på Finch Bay på huvudön Santa Cruz samt en sista natt i Quito innan hemresan. Flyg t.o.r Quito - Galapagos, utflykter på Galapagos och frukost ingår. Eftersom det är en skräddarsydd resa väljer du själv resdatum, antalet resdagar samt kombinationer. Kontakta Sydamerikaexperten för mer information, resdatum och offert.

Vi hjälper gärna till med att skräddarsy just den resa du drömmer om. Vi gör rundresor i bara Ecuador eller i kombination med något annat land i regionen. Peru är det land som man främst brukar kombinera med Ecuador, men det går också att lägga till sol och bad på någon av öarna Bonair, Aruba och Curacao.
Vi hjälper också till med specialresor med inriktning på till exempel vandring, djungelturer och fågelskådning.
Förutom att skräddarsy individuella rundresor i Ecuador, så har vi också en rundresa med svensktalande guide som går till Ecuador med Galapagos.

Kombinera med Peru
Det är populärt att kombinera Ecuador med Peru. Många inleder resan med en rundtur i Peru för att sedan avsluta med en kryssning till Galapagos.

Kombinera med Bonair, Aruba eller Curacao
När man flyger till Quito med KLM mellanlandar planet på Bonair i Västindinen. Det går utmärkt att göra ett stopp där antingen på dit- eller hemresan. I området finns också två andra öar, Aruba och Curacao och det går flyg mellan dessa tre öar.
Bonair är mycket bra för den som gillar att dyka och snorkla. Det går också bra att göra det på de andra två öarna, men de inriktar sig kanske lite mer på dem som bara vill sola och bada.

 

RocketTheme Joomla Templates