This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MT774.jpg

Chile

Skräddarsydd resa till Påskön och Chile
Resa till Påskön och Santiago fr 22.900 kr lågäsong med LanChile. Fyra nätter centralt i Santiago och tre nätter med innehållsrikt utflyktspaket på Påskön. Nätterna i Santiago kan läggas före eller efter vistelsen på Påskön enligt egna önskemål och dessutom kan Santiago bytas ut mot Vina del Mar eller Valparaiso. Frukost ingår. Eftersom det är en skräddarsydd resa väljer du själv resdatum, antalet resdagar samt kombinationer. Kontakta Sydamerikaexperten för mer information, resdatum och offert.

Vi hjälper gärna till med att skräddarsy just den resa du drömmer om. Vi gör rundresor i Chile eller i kombination med något annat land i regionen. Chile går mycket bra att kombinera med framför allt Argentina och Bolivia, men också med Brasilien.
Vi hjälper också till med specialresor med inriktning på till exempel vin, vandring och skidåkning.
Förutom att skräddarsy individuella rundresor i Chile, så har vi också en rundresa med svensktalande guide som går till Chile, Argentina och Brasilien.

Kombinera med Argentina
Det är populärt att kombinera Chile med Argentina. Många föredrar att flyga söderut i ena landet, ta sig över gränsen och sedan flyga tillbaka norrut i grannlandet.
Sydamerikaexperten kan förhandsboka alla arrangemang med erfarna guider.

I korta drag finns följande möjligheter att ta sig mellan länderna förutom att flyga:

Med bil eller buss över Anderna mellan Santiago och den argentinska staden Mendoza.
Omväxlande bil, buss och båt genom sjölandskapet från Puerto Montt till Bariloche.
Bland isberg och glaciärer med bil eller buss från Puerto Natales till Calafate.
Kryssning mellan alla öar från Puerto Montt till Puerto Natales.
Kombinera med Bolivia.
Norra delen av Chile gränsar till Bolivia genom Atacamaöknen. Det går att åka från Arica eller San Pedro in i Bolivia. Med jeep kan man åka hela vägen till La Paz. Det är en mycket annorlunda och spännande tur som går igenom ett fantastiskt landskap.

Kombinera med Brasilien
Även om Chile och Brasilien inte ligger jämte varandra går det att kombinera dessa länder. Det brasilianska flygbolaget TAM åker till Santiago med stopp i Sao Paolo, och man kan på det viset kombinera dessa länder.

 

RocketTheme Joomla Templates