Sydamerikaexperten

Panama är ett trevligt och intressant land att resa runt i och bjuder på allt från pulserande storstad till djupaste regnskog. Kombinera den kosmopolitiska världsstaden Panama City med indiankultur, fantastiska stränder, regnskog och högland.

Panama City är en modern storstad men med bevarade äldre delar som är mycket väl värda ett besök. Annars är det främst Panamakanalen som lockar till att stanna några dagar extra.
Inte långt utanför staden finns frodig regnskog som går att besöka över dagen eller med övernattning. Chagras nationalpark lockar också med indiankultur.
De vackra San Blasöarna vid nordöstra delen av landet bjuder på mer indiankultur. Där bor Kunaindianerna som är i princip självstyrande. De vackra stränderna och fin snorkling gör avkopplingen total.
Vid nordvästra delen av landet ligger Bocas del Toro. Också detta är en vacker ögrupp men här är det mer karibisk stämning. Bad och snorkling lockar även här.
I inlandet och höglandet njuter man av den gröna och frodiga regnskogen med fantastisk flora och fauna, molnregnskog, vulkaner och kaffeplantager.

Det går även att kombinera Panama med grannländerna. Vi hjälper till med att sätta ihop en resa som passar just Dig.