This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MT774.jpg

Kryssningar

Kryssningar
Det finns flera olika kryssningar att välja på för den som vill uppleva Antarktis. Vi arbetar med Quark Expeditions som sedan 1991 har ordnat resor till Syd- och Nordpolen.

Vi kan erbjuda tre olika sorters resor:
- Icebreaker Adventures vänder sig till dig som vill ha den ultimata naturupplevelsen. Det är ett mycket äventyrligt program med helikopterlandningar och besök på otillgängliga platser.
- Adventure Ships vänder sig också till dig som vill uppleva äventyr. Du reser i en mindre grupp och gör många utflykter som bland annat består av camping, kayaking och bergsklättring.
- Expedition Ships är den klassiska kryssningen. Den vänder sig till dig som vill uppleva det fantastiska Antarktis på ett lite bekvämare sätt.

Med utgångspunkt från världens sydligaste stad, Ushuaia i Argentina, erbjuder vi flera olika kryssningsalternativ mellan november och februari.
Den kortaste turen är på 11 dagar och den längsta på 38 dagar.

Med på kryssningen är personal som inte bara har ett brinnande intresse för Antarktis, utan också har en mycket stor kunskap om området. Det finns bland annat naturguider, ornitologer, zoologer och biologer som alla gjort sig ett namn inom respektive område. De garanterar för att resan blir precis så bra som du vill ha den.

Quark Expeditions, Foto: Andrew Main Wilsson

 

RocketTheme Joomla Templates