This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MT774.jpg

Skräddarsydda resor

Vi hjälper gärna till med att skräddarsy just den resa du drömmer om. Vi gör rundresor i bara Uruguay eller i kombination med något annat land i regionen. Uruguay går mycket bra att kombinera med framför allt Argentina men också med Brasilien.
Förutom att skräddarsy individuella rundresor i Uruguay, så har vi också en rundresa med svensktalande guide som går till Chile, Argentina och Brasilien där Uruguay är med på ett litet hörn.

Kombinera med Argentina
Närheten till Buenos Aires gör att det är synd att missa möjligheten att samtidigt även besöka Argentina. Katamaranerna över Rio de la Plata, gör att det snabbt går att ta sig till Argentina för att till exempel njuta av nöjeslivet i Buenos Aires, eller varför inte göra en hel rundresa även i Argentina. Katamaranfärden till Buenos Aires tar cirka tre och en halvtimme inklusive den tid som krävs att ta sig igenom tullen. Det går också att åka katamaran mellan Colonia och Buenos Aires.

Kombinera med Brasilien
Även om Uruguay och Brasilien gränsar till varandra, är det vanligast att flyga mellan länderna. Det går till exempel direktflyg mellan Rio de Janeiro och Montevideo. Det går också att åka via Argentina med ett besök vid Iguasufallen.

RocketTheme Joomla Templates