This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

231912347_6e8de70234_o.jpg

Hotell

Nedan kommer ett urval av de hotell vi har att förmedla i Peru. Hotellen vi har är standardmässigt från medelklass och uppåt.

Lima
Miraflores Park
Ett 5-stjärnigt hotell som ligger precis vid havet i den trevliga stadsdelen Miraflores. Hotellet är elegant med utmärkt service. 82 rum.
Jose Antonio
Ett mycket bra 3+-stjärnigt alternativ i Miraflores. Passar bra som övernattningshotell för den som skall resa vidare direkt. 84 rum.

Paracas
Paracas Hotel
Ombyggt hotell som ligger precis vid havet, med egen kaj för båtresor till Ballestasöarna. 128 rum.
Las Dunas
Ett 4-stjärnigt alternativ i Ica med närhet till Icas flygfält där flygen över Nazcalinjerna avgår. Hotellet har en vacker och avslappnande trädgård. 110 rum.

Cusco:
Hotel Monasterio
Ett fantastiskt 5-stjärnigt hotell som ligger i en gammal klosterbyggnad från 1592. Ett hotell för dig som vill ha det bästa.
126 rum.
Libertador Cusco Hotel
Ett 5-stjärnigt alternativ som ligger i centrala Cusco. Hotellet erbjuder förstklassig service både vad gäller utbud och bekvämlighet.
254 rum.
Ruinas Hotel
Ett 3-stjärnigt hotell med mycket bra läge i centrala Cusco. Ett bra alternativ för dig som inte vill ge avkall på komfort, men ändå hålla kostnaderna nere.
34 rum.

Machu Picchu
Machu Picchu Sanctuary Lodge
Bättre läge kan inte ett hotell vid Machu Picchu ha. Ofta fullbokat och ligger uppe på berget precis vid ruinerna.  31 rum.
Hatuchay Tower
Ett 3-stjärnigt hotell som ligger vackert i den lilla byn Aguas Calientes nedanför Machu Picchu. 28 rum.

Puno
Libertador Puno Hotel
Ett 5-stjärnigt hotell med perfekt läge precis vid Titicacasjön, 10 minuter från centrala Puno. Hotellet har egen kaj som båtturerna ut på sjön avgår från. Där finns också en mycket bra restaurang. 123 rum.
Casa Andina Private Collection
Ett 3+-stjärnigt hotell som ligger med utsikt över Titicacasjön. Hotellet har alla bekvämlighetr man kan önska sig och är ett prisvärt alternativ i Puno. 46 rum.
Eco Inn
Vid Titicacasjön ligger detta 3-stjärniga alternativ. Ett bra medelklasshotell med restaurang och en liten trädgård. 62 rum.

Arequipa
Libertador
Ett 5-stjärnigt hotell som ligger vackert i Arequipa med utsikt över vulkanen El Misti. Här finns bekvämlighet och service. 88 rum.
Sonesta Posada del Inca. 
Ett 4-stjärnigt hotell med perfekt läge vid torget, jämte den vackra katedralen. Perfekt för den som vill ha nära till allt. 58 rum.

 

Miraflores Hotel - Corporate hotel in Lima, Peru - Rooms & Suites  - Executive SuitesCuzco Hotel - Hotel Monasterio - Rooms & Suites - Rooms & Suites  - Deluxe Rooms

Hotel in Machu Picchu, accommodation at the Sanctuary Lodge - Rooms & Suites   - Panoramic View Rooms with Terrace

Hatuchay Tower Machu Picchu Hotel Superior Room

 - Casa Andina Private Collection - Puno

RocketTheme Joomla Templates