This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

231912347_6e8de70234_o.jpg

Skräddarsydda resor

Resa till Buenos Aires och Argentina fr 13.900 kr lågäsong med Tam eller Iberia till Buenos Aires och sju nätter centralt i Buenos Aires på Hotel de Las Americas i delat dubbelrum. Frukost ingår. Eftersom det är en skräddarsydd resa väljer du själv resdatum, antalet resdagar samt kombinationer. Kontakta Sydamerikaexperten för mer information, resdatum och offert.

Vi hjälper gärna till med att skräddarsy just den resa du drömmer om. Vi gör rundresor i bara Argentina eller i kombination med något annat land i regionen. Argentina går mycket bra att kombinera med framför allt Chile, Uruguay och Brasilien.
Vi hjälper också till med specialresor med inriktning på till exempel vin, vandring, skidåkning eller fågelskådning.
Förutom att skräddarsy individuella rundresor i Argentina, så har vi också en rundresa med svensktalande guide som går till Chile, Argentina och Brasilien.

Kombinera med Chile
Det är populärt att kombinera Argentina med Chile. Många föredrar att flyga söderut i ena landet, ta sig över gränsen och sedan flyga tillbaka norrut i grannlandet.
Sydamerikaexperten kan förhandsboka alla arrangemang med erfarna guider.

I korta drag finns följande möjligheter att ta sig mellan länderna förutom att flyga:

Med bil eller buss över Anderna mellan den argentinska staden Mendoza och Santiago.
Omväxlande bil, buss och båt genom sjölandskapet från Bariloche till Puerto Montt.
Bland isberg och glaciärer med bil eller buss från Calafate till Puerto Natales.
Kryssning mellan alla öar från Puerto Natales till Puerto Montt.
Kryssning från Santiago till Buenos Aires (eller omvänd ordning), med strandhugg på vägen.
Kombinera med Uruguay.
Närheten till Montevideo gör att det är synd att missa möjligheten att samtidigt även besöka Uruguay. Katamaranerna över Rio de la Plata, gör att det snabbt går att ta sig till Uruguay för att till exempel njuta av de fina stränderna kring Punta del Este. Katamaranfärden till Montevideo tar cirka tre och en halvtimme inklusive den tid som krävs att ta sig igenom tullen.

Från Buenos Aires går det även att göra en heldagsutflykt tvärs över floden till den gamla staden Colonia i Uruguay. Man kan också åka till Colonia med katamaranen och därefter fortsätta till Montevideo med bil eller buss.

Kombinera med Brasilien
Norr om Argentina ligger Brasilien och det är lätt att resa mellan också dessa länder. Den lättaste passagen är vid Iguasufallen eftersom man i stort sett alltid besöker fallen från bägge länderna. Det går att flyga dit från Buenos Aires, sedan ta sig över gränsen och flyga vidare till till exempel Rio de Janeiro.
Det går också smidigt att flyga mellan Buenos Aires och Rio de Janeiro eller Sao Paolo.

RocketTheme Joomla Templates